Over ons


Over ons

VetteDeals wordt dagelijks aangevuld met de vetste deals van (web)winkels op het www. VetteDeals is onafhankelijk en zoekt welke deals vet* genoeg zijn voor plaatsing. Over dit proces kan niet gecorrespondeerd worden. Tenminste, je kan wel schrijven, maar we geven geen antwoord ;) .

Disclaimer

Ondanks alle zorg die VetteDeals besteedt aan tekst en beeld kan het voorkomen dat informatie niet klopt. Controleer altijd of de aanbieding nog actueel is bij de betreffende (web)winkel. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. VetteDeals is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortvloeit uit de geplaatste VetteDeals en de reacties. De informatie op VetteDeals.nl wordt continu en zonder kennisgeving verbeterd. Voor de informatie op websites van derden geldt dat Vettedeals niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.

Het insturen van informatie, zowel van bezoekers als winkels, leidt niet automatisch tot plaatsing. VetteDeals kan zonder opgave van redenen inzendingen weigeren.

VetteDeals gebruikt het orginele beeldmateriaal in een geplaatste VetteDeal dat wordt betrokken van de aanbieder. VetteDeals gebruikt dit beeldmateriaal alleen voor die specifieke plaatsing. Bij bezwaar wordt de VetteDeal onmiddellijk verwijderd.

Plaatsingsregel

VetteDeals plaatst per (web)winkel één aanbieding gedurende een maand op de website. Bij het aanmelden van een andere aanbieding vervalt de geplaatste aanbieding. Aanbiedingen kunnen één maal per week worden aangepast. Als de deal interessant genoeg is wordt hiervan afgeweken.

* vet – De altijd juiste Van Dale zegt over vet:

Wij gaan voor optie 7 : (inform) te gek;gaaf, leuk of zelfs een beetje 8 en af en toe 4 maar zeker geen 2 of 3 of 6.

Switch to our mobile site